Una dintre mizele noastre este să reușim să construim o comunitate de studenți și absolvenți din domeniul audio-vizual și performativ împreună cu care să dezvoltăm proiecte şi programe care să ne facă tuturor mai lin drumul în primii ani din carieră.

Asta înseamnă că te așteptăm alături de noi dacă: ești student/absolvent de actorie, actorie păpuși și marionete, scenografie, regie de teatru, teatrologie, regie de film, imagine, sunet/montaj, animație, producție de film, foto-video, scenaristică, filmologie, etc. etc..

De ce vrem să facem asta:

Ne-am dat seama, terminând școala, că sunt o mulțime de lucruri pentru care n-am fost pregătiți. Şi că multe lucruri se află, de obicei, după lungi căutări, de la alţii care au avut experienţe similare. Şi că avem multe întrebări pe care nu prea ştim cui să le adresăm.

Ce vrem să facem prin platformă:

  1. Să facilităm întâlniri şi parteneriate cu profesionişti, organizaţii şi instituţii alături de care să iniţiem proiecte.
  2. Să adunăm unii de la ceilalţi o bază de date de oportunităţi de dezvoltare profesională- workshopuri, ateliere, programe şi procese de aplicaţii.
  3. Să încurajăm sprijinul reciproc şi exerciţiul creativ.                                                 

Care este planul pe termen scurt:

  1. Prima întâlnire va avea loc în luna noiembrie, la Centrul de Teatru Educaţional Replika. Vom anunţa în curând data şi ora.
  2. Începând cu luna ianuarie 2019 vom organiza întâlniri periodice de networking.
  3. Căutăm activ pe cineva care să ne ajute, tehnic, cu platforma.

Între timp:

Ne puteţi contacta pentru a vă ţine la curent cu noutăţile. De asemenea, dacă aveţi întrebări, sugestii, sfaturi, etc., le aşteptăm!

Până atunci, ne puteți urmări proiectul actual- Prezent! în Scânteia- Proiect pilot de activare participativă a Căminul Cultural, unul dintre programele pe care vrem să le dezvoltăm şi extindem în următoarea perioadă.