“Prezent! în Scînteia- proiect pilot de activare participativă a Căminului Cultural”, primul proiect al Asociației noastre, înseamnă peste 20 de activități care se vor desfășura pe parcursul a două luni în comuna Scînteia, Județul Ialomița.

Vor avea loc proiecții de filme, spectacole de teatru, lecturi, dar și două ateliere- un atelier interdisciplinar de dezvoltare prin mijloace teatrale și audio-vizuale pentru copii și tineri, în opt sesiuni, și un atelier pentru voluntari din comună, care vor învăța cum să organizeze un eveniment cultural, apoi, timp de o săptămână, se vor ocupa de activități în cadrul Platformei Cultural-Educaţionale.

Principalii parteneri ai proiectului sunt Centrul de Teatru Educațional ReplikaCenform, Aport Film, Şcoala Profesională Scânteia şi Primăria Scânteia.

Aici puteți urmări noutățile din proiect.

Proiectul este co-finanțat de AFCN. Pentru a sprijini proiectul, ne puteți contacta aici.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.